Veelgestelde vragen

Instagram

Op de volgende pagina: refill aanvragen kunt u een gratis aanvulling aanvragen wanneer er binnen uw garantieperiode meer dan 10% is weggaan.

Het kopen van volgers en likes is geheel veilig. Er is geen kans op een ban.

Standaard leveren wij 10% meer op iedere bestelling die u plaatst. Het is bekend dat ongeveer 10% weggaat, vandaar dat we deze service leveren. Indien er meer dan 10% weggaat binnen uw garantie termijn dan vullen we de volgers kosteloos aan. De volgers / likes worden binnen uw garantie periode na order datum gecheckt of deze in aanmerking komt voor een gratis aanvulling. Indien dit het geval is ontvangt u kosteloos de volgers. Mocht u binnen de 30 dagen geen gratis aanvulling hebben gehad, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De volgers die wij leveren komen uit willekeurige landen en zijn niet specifiek uit Nederland of België. Tenzij anders aangegeven voor bijvoorbeeld de Europese likes, USA likes, USA volgers enzovoorts.

Standaar bieden wij een 30 dagen garantie op iedere bestelling. Additioneel kunt u kiezen voor een extra 15- of 30 dagen garantie bovenop de standaard garantie (te vinden bij het afrekenen).

Wij zijn aangesloten bij een iDeal betalingsprovider: een van de grootste Nederlandse betalingspartners. Daarnaast maken wij gebruik van een geautomatiseerd systeem waardoor wij de levertijden kunnen garanderen voor onze services.

Wij kunnen alleen orders leveren waarvan het profiel op openbaar staat. Indien uw profiel op privé staat kunnen wij geen volgers of likes leveren. Nadat de volgers of likes zijn geleverd is het natuurlijk wel mogelijk dat u uw profiel terug op privé zet.

Het kan soms even duren (maximaal 15 minuten) voordat de order zichtbaar wordt in uw account. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een e-mail met factuur wanneer de order volledig is afgerond.

Een URL van uw Instagram foto ziet er altijd als volgt uit: https://www.instagram.com/p/codevanuwfoto.

De levertijden op volgers bedragen over het algemeen 5 minuten tot 60 minuten. De genoemde tijden zijn gebaseerd op dat uw profiel op openbaar staat voordat u de order plaatst.

De levertijden op likes bedragen over het algemeen 5 minuten tot 60 minuten. De genoemde tijden zijn gebaseerd op dat uw profiel op openbaar staat voordat u de order plaatst.

Wij leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.